MIJN MISSIE

Het is mijn missie om zoveel mogelijk zaadjes te planten in de ziel van andere mensen en hen te inspireren tot het volgen van een unieke weg om hun dromen te verwezenlijken. Vanuit mijn eigen kwetsbaarheid wil ik mensen hun hart raken om hen op die manier voldoende kansen te geven om zelf over te steken met hun persoonlijk verhaal. Ik wil mensen meer verbinden met elkaar, en bovenal: met hun innerlijke kracht.

De rode draad in alles wat ik doe, is het tonen van grote moed. Moed, vanuit de oorspronkelijke betekenis van het Engelse ‘courage’ komt van het Latijnse woord ‘cor’, wat hart betekent. In het Italiaans klinkt het hartelijker, vandaar de keuze voor ‘cuore’. De oorspronkelijke betekenis was: je eigen verhaal van wie je bent, vertellen met je hele hart.

Als spreker, coach en docent wil ik andere mensen vanuit het hart helpen om te kiezen voor een gepassioneerd leven met een gezonde en evenwichtige levensstijl, uitdagende doelen en stoute dromen. Ik zie het als mijn plicht om hierin steeds het leidende voorbeeld te zijn.

Pieter Michiels

Inspiratiecoach